Caricamento ...
Spiacenti, si è verificato un errore durante il caricamento del contenuto.
 

DHE MOS HARRONI PASHKET !

Espandi messaggi
 • Alban Guri
  Dhe mos harroni PASHKET ! Kjo eshte festa e vetme e shpreses, qe vdekja mos ta mposht jeten dhe gezimin e njeriut diteve te tij. Mos harroni te kremtoni ate
  Messaggio 1 di 1 , 3 apr 2010
   Dhe mos harroni PASHKET ! Kjo eshte festa e vetme e shpreses, qe vdekja mos ta mposht jeten dhe gezimin e njeriut diteve te tij.
   Mos harroni te kremtoni ate mrekulli qe iu dha Moisiut me kalimin nga skllaveria ne liri..., e pas tij Jezu Krishtit nga jeta ne vdekje e ne Ringjallje !
   Kush prej jush nuk do desheronte te ringjallej ?! Kush nuk do desheronte ta evitonte vdekjen apo forcen e saj pezmatuese ?!
   Nese mundeni, nese doni, nese besoni, kjo mund te ndodhe nepermjet Jezu Krishtit birit te Hyjit e Zotit tone !
   Keto Pashke qofshin per ju nje kalim nga jeta e genjeshtert ne te vertete, nga pezimizmi ne entuzjazem, nga plogeshtia ne protagonizem !
   Per shum mot Pashket ! Te gjitheve !

  Il tuo messaggio è stato inviato correttamente e verrà recapitato a breve ai destinatari.